Dekoration, Fritid, Interiør

Badeværelse flise Reparation

Det første trin i ethvert flisereparationsjob er at vurdere skaden og beslutte en handlingsplan. Hvis der kun er nogle få revnede, løse eller manglende fliser, er det enkelt at udskifte job. Hvis skaden er minimal, vil maling af revnerne i flisen med matchende maling være enklere end at udskifte fliserne. Hvis skaden er for stor til at skjule med maling, skal badeværelsesfliserne udskiftes.

Køb af fliser og værktøjer

Før du påbegynder reparationsjobbet, er det mere effektivt at måle badeværelsesgulvet og købe alle de nødvendige forsyninger og værktøjer. Dette vil sikre, at alt er praktisk at komme ind og få arbejdet gjort uden kørsler til hardwarebutikken.

Badeværelsesgulvet skal måles i kvadratfod. For at gøre dette skal du bruge et målebånd for at få længden og bredden af ​​badeværelsesgulvet. Multiplicer derefter længden gange bredden. Sørg for at tage denne måling til hardwarebutikken.

Du bliver også nødt til at købe et fyldstof eller en fugemasse, der matcher det aktuelle fyldstof i badeværelset. Hvis hele badegulvet udskiftes, skal du vælge en fugemasse, der komplimenterer den nye flise. Klæbemiddel, en spartelkniv, en hakket murske og en hammer er også nødvendig. Du har muligvis også brug for en fugemasser.

Udskiftning af de beskadigede fliser

Når du kun udskifter beskadiget flise, er den enkleste måde at fjerne den på at placere kittet i rillen og banke med en hammer. Hvis dette forsøg ikke lykkes, skal du knække flisestykket med hammeren og fjerne det stykke for stykke.

Du kan altid ansætte en ekspert til at reparere fliserne for dig, da jobbet ofte kan være kompliceret.

Tagged , , ,

Skriv et svar