Dekoration, Fritid, Interiør

Brede håndvaske

Brede bassiner er lige som de lyder; de har tilføjet bredde og mange er også dybere. Dette giver mere plads til de daglige opgaver at vaske hænder og ansigter, børste tænder og endda bade et ungt barn.

Mange sorter er lange og lave, perfekte til et moderne og moderne hjem. Disse dræn er slanke og stilfulde, ideelle til par og familier, der deler disse inventar. For at øge deres avantgarde udseende kan vandhaner monteres på væggen eller placeres på siden af ​​armaturet.

Faktisk har valg af en bred vask til badeværelset mange praktiske fordele ud over at have et unikt udseende. Alligevel er disse armaturer også ret lette at arbejde med og giver mulighed for masser af variationer.

Brede håndvaske kan laves af en række forskellige materialer, herunder støbejern, porcelæn og porcelæn, glas, sten, beton, metal eller træ. Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper, men generelt vil du vælge en finish, der er let at holde ren, holdbar, ridsefast og smuk.

Tagged , , , ,

Skriv et svar