Dekoration, Fritid, Interiør, Møbler

Dobbelt håndvask

Dobbelt håndvaske er et populært valg for husejere, da de giver ekstra plads til at børste tænder, vaske hænder og gøre sig klar om morgenen.

Disse dobbelte armaturer er mest almindelige i masterbade eller gæstebadeværelser, hvor flere personer deler rummet. At have to armaturer giver også et knudepunkt i badeværelset, da vasken optager diskpladsen, har matchende vandhaner og ser lige så imponerende ud, især når de er nye og opdaterede. Den eneste ulempe ved at have to armaturer er, at du har en vask til at rengøre!

Der er mange variationer til dobbelte dræn, der når langt ud over standardbilledet af en lang bordplade med to skibe. Nogle bassiner placeres ved siden af ​​hinanden, mens andre placeres i modsatte ender af bordpladen. Dette er en god idé, fordi det giver plads til og plads til to personer til at gøre sig klar om morgenen. Hans og hendes badeværelser er designet til at have dobbelt håndvask, men alligevel er der en armatur imellem, såsom en lille garderobe eller et sæt skuffer. Dette skaber et rum, som hver partner kan bruge uden at føle sig overfyldt.

Tagged , ,

Skriv et svar