Dekoration, Fritid, Interiør

Mini vaske til badeværelset – Perfekt til små badeværelser

Mange ældre huse har små badeværelser, og selv boliger med nyere konstruktion har ofte andet eller tredje badeværelser, der er meget mindre i størrelse end masterbadeværelset. Når pladsen til at placere en håndvask er til en præmie for en ombygning af badeværelset, tilbyder mini-badeværelsesvaske den perfekte løsning til både stil og pladsbesparelse.

Pedestal mini-badeværelsesvaske er meget populære blandt entreprenører, der står over for ombygning af et meget lille badeværelse. Pedestal mini-badeværelsesvaske tilføjer looket af luksus, men er alligevel meget overkommelige såvel som tilgængelige i forskellige materialer og farver, herunder keramik, marmor, granit, glas og rustfrit stål. Fordi mini-vaskens piedestalstilstand ikke kræver forfængelighed, er dens pladsbehov minimal, hvilket gør det til det perfekte valg af vask til et lille badeværelse.

Mini dræn kan også bestilles efter specielle designbehov. Hvis der er mindre håndvaske, der appellerer til en boligejer, kan hver blive særpræg ved at installere enheden med brugerdefinerede eller unikke vandhaner til at gennemføre et bestemt tema i rummet.

Tagged , , ,

Skriv et svar