Dekoration, Fritid, Interiør, Møbler, Stil, Tendenser

Valg af havemøbler i træ

Teak

Hvis du ikke ønsker at bruge masser af tid på at vedligeholde dine møbler, er teak et godt valg. Det er naturligt stærkt, vejrbestandigt og termitresistent. Imidlertid kommer dens lange levetid til en højere pris end de fleste andre skove.

Ceder

Cedermøbler er fremragende til varme og fugtige klimaer, da de bevarer en kølig følelse, de udskiller sine naturlige olier over tid, og lugten af ​​cedertræ frastøder insekter – en bonus for områder med masser af myg.

Redwood

Sandsynligvis den mest naturligt smukke af alle mulighederne har Redwood, som navnet antyder, en smuk, dyb rød tone. Over tid har farven en tendens til at falme noget, så det er vigtigt at passe godt på træet med olier. Det har lidt give i det, hævelse og krymper lidt med vejrvariationer, så det er usandsynligt, at det knækker eller vrider sig over tid.

Shorea

Shorea overses ofte for teak, men tilbyder den samme kvalitet og skønhed, normalt til en lavere pris. Dens naturlige skygge til at begynde med er lys og ville se godt ud på en solskinsdag i enhver have. Over tid, som de fleste skove, falmer det lidt, så det har brug for oliering igen og igen.

Tagged , , , , ,

Skriv et svar